Akono AB tar hand om din ventilation

Var det länge sedan du rengjorde dina ventilationer? Du är inte ensam om att glömma bort dem, eller inte orka ta tag i det när du väl kommer ihåg dem. Det kan kännas svårt och krångligt, eller som något man inte har tid med, men det finns de som är beredda att ta tag i det åt dig.

Akono AB är ett företag som arbetar med rengöring av ventilation. Med ventilationstekniker i hela Sverige utför de sådant privatpersoner sällan vill eller kan. En av sakerna Akono AB tar hand om är rengöring och rensning av frånluftsventilationer, som leder ut fuktig och förorenad luft ur rummen och är extra viktig i badrum där mycket fukt samlas. De tar också hand om imkanalen, som är kökets frånluftsventilation. Den leder ut os och rök som uppstår vid matlagning. För lång tid utan rengöring leder till att mycket fett fastnar i kanalen ovanför spisen vilket ökar risken för en stor eldsvåda om något börjar brinna på spisen. 

Akono AB sköter också service av värmepumpar. Det samlas ofta mycket smuts inuti pumpen vilket är en effekt av att en del smuts inte tas upp av filtret. För att motverka att mögel och förorenad luft sprids i huset tar Akono AB bort smutsen. Till sist kan du få hjälp att mäta luftflödet i din bostad, för att hålla inomhusluften ren och frisk.

Du kan läsa mer om Akono AB här:
www.akono.se/rengoring-av-franluftsventilation
http://www.akono-blogg.se/
http://gulasidorna.eniro.se/f/akono-ab:125135817
https://www.facebook.com/AkonoAB
https://www.reco.se/akono-ab
http://www.allabolag.se/5590396874/akono-ab
http://www.merinfo.se/foretag/Akono-AB-5590396874/2kgdlu2-1kvjg

Följ med Akono AB på en smutsig resa i Söderort


Akono AB var även med i tidningen i Norrköpingsområdet Finspång:
http://www.nt.se/nyheter/finspang/manga-missar-viktig-rengoring-om4424051.aspx