Anslagstavla – vilket material är bäst?

anslagstavlaNär du vill köpa en anlsagstavla kan det vara bra att fundera på vad för material som skulle passa dig bäst. En anslagstavla kan vara gjord i kork eller magnetisk metall. Den kan även vara gjord av tyg eller liknande material. Det du bör börja att kolla på är hur din inredning ser ut och vart du tänkt hänga din anslagstavla. Har du en mordern inredning med mycket ljusa färger kan en vit anslagstavla i metall vara att föredra, eftersom en brun anslagstavla i kork antagligen inte skulle passa in.

En anslagstavla i kork är bland det vanligaste och söker du inget speciellt så kan detta vara ett bra alternativ för dig. Du kan även hitta en anslagstavla som kombinerar både kork och metall, då är ofast cirka halva anslagstavlan gjord i kork och den andra halvan i metall. På metallen kan du ofast även skriva ner saker och ting istället för att sätta upp en massa lappar.

Är du kreativ av dig kan du göra en egen anslagstavla i tyg till exempel. På nätet kan du både hitta inspiration eller en färdig anslagstavla. På nätet kan du också läsa mer om de olika materialen för att se vilket som kan passa dig bäst.