Kollegieblock för de flesta

kollegieblockKollegieblock är något de flesta använder, eller något man i alla fall har använd någon gång innan, en hel del. Idag finns det så många olika utseenden på kollegieblock att ens valmöjligheter kan tyckas oändliga.

Det finns den vanliga sortens kollegieblock, med neutral framsida i papp, där det står om det är ett randigt eller rutigt kollegieblock. Sedan finns det kollegieblock med framsidor i plast, kollegieblock med limmad rygg, kollegieblock som ser ut som böcker – vackert utsmyckade.

Det finns kollegieblock i återvunnet material, kollegieblock med sidor som är fastsydda i ryggen och kollegieblock där sidorna enkelt går att dra ut. Kollegieblock vars sidor redan är håltryckta, och kollegieblock där de inte är det.

Det finns kollegieblock med olika utseenden. Kollegieblock med olika mönster på framsidan. Texter, bilder, glitter, olika material, neonfärger och liknande. Det finns kollegieblock vars insida är designad och annorlunda från det vita som är standard. Olika färger, mönster och ibland även figurer och texter.

Med dagens uppsjö av valmöjligheter gällande olika sorters kollegieblock kan man enkelt hitta ett kollegieblock som passar ens stil, användningsområde, åsikter och liknande. Man kan hitta ett kollegieblock som gör en glad, som inspirerar en, som man känner igen att det är just ens eget.